Om sidan

FC Kungsbacka är en ideellt driven blogg om kampsport och där till relaterade ämnen. FC innebär som ni kanske förstår Fight Community och jag som skapat sidan heter Anton och bor i Kungsbacka, Halland.

Vad kommer bloggen handla om?

Som sagt så är det en kampsportsrelaterad blogg. Förutom kampsport kommer det även publiceras artiklar om nära besläktade ämnen såsom kost och träning. Även artiklar om psyke, motivation och liknande kan bli aktuellt.

Målsättning med FC Kungsbacka

Målet är att sidan ska växa över tid och att fler skribenter än jag ska vara delaktiga. Tanken är att den ska bli en naturlig portal för alla som bor i eller kring Kungsbacka och sysslar med någon form av kampsport. Först och främst startade jag sidan för att kunna blogga om mina intressen, men även för att nå ut till likasinnade och knyta nya kontakter.

En annan målsättning är att inspirera andra till träning och ett mer hälsosamt liv. Självklart även att inspirera folk till att börja med och/eller utveckla sina kunskaper inom kampsport.

Jag är som sagt öppen för medskribenter men även andra samarbeten. Vill ni komma i kontakt med mig hittar ni uppgifter på den här sidan.

Jag hoppas ni kommer trivas här och lära er något nytt!

Fighting